Algemene vergadering 2021

Volmachten
cornerDubbel

Kunt u niet aanwezig zijn op de algemene vergadering en wilt u toch een stem uitbrengen? Dan kunt u als coöperant een volmacht geven. Een volmacht kunt u enkel geven aan een andere aandeelhouder van Ecopower cv.

Hoe doet u dit?

1. Schrijf met uw eigen gegevens in voor de buitengewone statutaire algemene vergadering van 19 april 2021 via deze link.

2. U duidt aan 'Ik ben coöperant van Ecopower cv en geef een volmacht' en vult de volledige naam van de persoon die uw volmacht krijgt in.
3. U ontvangt een e-mail met uw persoonlijke deelnemerslink voor de algemene vergadering.
4. U stuurt deze e-mail door naar de volmachthouder.
5. De volmachthouder opent deze link op de dag van de algemene vergadering en kan zo deelnemen in uw plaats.
6. Voor de statutaire vergadering moet er een getekende volmacht zijn. Daarvoor vult u dit document in en u stuurt het ondertekend naar av@ecopower.be

Let er zeker op dat ook deze zaken in orde zijn:

  • De volmachthouder moet coöperant zijn en schrijft zichzelf ook gewoon in als deelnemer. Hij/zij heeft dus twee persoonlijke links om deel te nemen; een voor zichzelf en een als volmachthouder. Deze links opent de volmachthouder in twee aparte tabbladen. Zo kan de volmachthouder tijdens het stemmen gemakkelijk van tabblad veranderen om ook uw stem uit te brengen.
  • Een volmachthouder mag maar één aandeelhouder vertegenwoordigen.
  • Als u een volmacht geeft, neemt de volmachthouder in uw naam deel aan de algemene vergadering. Dit wilt zeggen dat hij/zij in uw naam stemt en kan reageren.

Alle verdere info over de algemene vergadering leest u op www.ecopower.be/av2021.