Verhuizen

U bent klant bij Ecopower en u verhuist? Laat het ons digitaal weten!
Op deze pagina kunt u de levering op uw oude adres stopzetten.
Voor een Ecopower-aansluiting op uw nieuwe adres moet u een nieuw contract invullen.

Vergeet niet om bij overname van een meter een overnamedocument in te vullen.
Er is een specifiek overnamedocument voor mensen met zonnepanelen.

* = verplicht veld. Gelieve enkel de gevraagde informatie in te vullen in de invulvelden.
cornerDubbel

Kijk uw gegevens nog even goed na en klik onderaan op 'Bevestig'

Mijn gegevens

1/3

Overnamegegevens

2/3
Wijzig
De overname van een meter gebeurt altijd tussen twee partijen die akkoord gaan met de overname, de overnamedatum en de meterstand(en). Elke partij brengt zijn eigen leverancier op de hoogte van de overname. Vul altijd een energieovernamedocument in dat beide partijen ondertekenen. Laad hieronder een scan of foto van het ondertekende document op.

Heeft u een digitale meter? Vul het energieovernamedocument ook in. De door u ingevulde meterstanden dienen ter controle. Een automatische uitlezing van meterstanden op afstand krijgt altijd voorrang waardoor er een verschil kan zijn.
Het invullen van een energieovernamedocument is verplicht. Ecopower bezorgt dit aan de netbeheerder. Als ik geen officieel energieovernamedocument bezorg, bestaat het risico dat de netbeheerder deze gegevens niet aanvaardt.

Heeft u een digitale meter? Vul het energieovernamedocument ook in. De door u ingevulde meterstanden dienen ter controle. Een automatische uitlezing van meterstanden op afstand krijgt altijd voorrang waardoor er een verschil kan zijn.

Overnemer van de meter

3/3
Wijzig
Een meter wordt altijd door iemand overgenomen. Dit kan zijn: de nieuwe eigenaar, een nieuwe huurder of de verhuurder. Zonder een akkoord met de overnemer kan het leveringscontract niet worden stopgezet.