Infomoment: oprichting LICHT Tienen


Info

Ook Tienen ziet het LICHT en gaat aan de slag met een lokaal initiatief voor een coöperatieve, hernieuwbare transitie. Doet u mee?

Vrijetijdscentrum CC De Kruisboog, Sint-Jorisplein 20, 3300 Tienen (vergaderzaal 3) | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
24 juni 2019 (19.00 uur)

Samen met de provincie en het Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant richt de stad Tienen ‘LICHT Tienen’ op. Bedoeling is met een groep van vrijwilligers onder professionele begeleiding en energieprojecten op te starten die via burgerparticipatie gefinancierd zullen worden.

Voor de samenstelling van de groep zoeken we inwoners van diverse pluimage: mensen met financiële of technische kennis, ervaren communicators, enthousiaste verkopers, maar vooral mensen die zich willen engageren om dit project mee op te starten. ‘LICHT Tienen’ zal vanaf september vijf keer samenkomen onder begeleiding van Ecolife en/of Ecopower. Tussen deze overlegmomenten wordt er indien nodig opvolging voorzien.

Wie interesse heeft om deel uit te maken van ‘LICHT Tienen’ of vrijblijvend informatie wil inwinnen, is welkom tijdens een infomoment op maandag 24 juni 2019 om 19.00 uur in het Vrijetijdscentrum CC De Kruisboog (vergaderzaal 3).

Voor meer info kunt u terecht bij Benita Van Hurck, duurzaamheidsambtenaar van de stad Tienen, tel 016 80 57 91, Benita.vanhurck(at)tienen.be.

Terug naar overzicht