Infomarkt over het warmtenet in Eeklo


Info

Eeklo plant de aanleg van een warmtenet. Tijdens de infomarkt vertellen we welke mogelijkheden dit biedt voor burgers én bedrijven. Welkom!

CC De Herbakker, Pastoor De Nevestraat 10, 9900 Eeklo | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
24 april 2018 (18.30 tot 21.00 uur)

Op dinsdag 24 april 2018 nodigen Ecopower, Veolia en Stad Eeklo u uit voor de infomarkt over het warmtenet in Eeklo, van 18.30 tot 21.00 uur in CC Herbakker.

De partners onderzoeken op dit moment de mogelijkheid om een warmtenet aan te leggen om huizen en bedrijven in Eeklo te verwarmen met collectieve groene warmte. We slaan de handen in elkaar voor duurzaam verwarmen en werken samen aan een klimaatneutraal Eeklo.

Infomarkt

Maar het warmtenet kan er enkel komen als de bedrijven en burgers van Eeklo zich mee engageren. Daarom organiseren we op dinsdag 24 april 2018 al een eerste infomarkt. Tussen 18.30 en 21.00 uur kunt u doorlopend al uw vragen stellen aan de verschillende infostandjes. Om 19.00 en om 20.00 uur lichten we de belangrijkste aspecten van het warmtenet toe.

Nieuwe website

We lanceren die avond ook de website www.warmteneteeklo.be. Daar kunt u steeds terecht voor informatie, veelgestelde vragen en updates over de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

U geraakt er niet op 24 april maar bent wel graag op de hoogte van het warmtenet in uw stad? Inschrijven op de nieuwsbrief kan alvast hier.

Warmtecongres

Overdag op 24 april vindt in Eeklo het warmtecongres voor de sector plaats. Bent u professioneel geïnteresseerd in warmtenetten? Dan kunt u inschrijven voor het sectorcongres via www.warmtenetcongres.be.

Detailstudie voor bedrijven

Het consortium Ecopower, Veolia en Stad Eeklo voert ook een detailstudie uit, gericht naar bedrijven. Het verzamelen van concrete informatie is belangrijk voor de slaagkansen van dit omvangrijke project. Bedrijven uit Eeklo kunnen het vragenformulier invullen via www.eeklo.be/warmtenet.

Terug naar overzicht