Claim the Climate!


Info

Kom op zondag 2 december naar de grootste klimaatmobilisatie ooit in België.

Station Brussel Noord | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
02 december 2018 (12.00 uur)

Op zondag 2 december, de eerste dag van de COP24, claimen burgers en organisaties in Brussel een ambitieus en sociaal rechtvaardig klimaatbeleid. Allen samen, tous ensemble, gaan we voor de grootste klimaatmobilisatie ooit in België: CLAIM THE CLIMATE!

Smeer uw fietsketting, plan uw treinroute, stof uw kano af, haal uw wandelschoenen van op zolder en kom samen met al uw tantes en nonkels, vrienden en buren naar Brussel om het klimaat te claimen. Op de website kunt u ook uw deelname registreren en kijken of er al vertrekpunt is in uw buurt om samen naar Brussel te fietsen, treinen, skaten, steppen, kanoën, ...

Samenkomst aan Station Brussel-Noord, vanwaar we vanaf 12.00 uur met z’n allen de straten innemen en ons recht claimen op een ambitieus en sociaal rechtvaardig klimaatbeleid. Het wordt een levendige mars vol klimaat-animatie, ook voor de allerjongsten. Tenslotte wordt het Jubelpark het schouwtoneel van een klimaatperformance om u tegen te zeggen. Na al dat enthousiasme is er natuurlijk ook ruimte voorzien om een hapje te eten, iets te drinken en de heupen te wiegen op de muzikale afsluiter van de dag.

Ook Ecopower is erbij op 2 december! Meer informatie over het event op www.claimtheclimate.be.

Terug naar overzicht