Waarom pelletkachels?


Ecopower is vooral bekend als producent en leverancier van hernieuwbare elektriciteit. Maar wist u dat meer dan de helft van het energieverbruik van een huishouden naar verwarming gaat? Ook daar zoekt Ecopower naar duurzame oplossingen die bijdragen aan de transitie naar 100% hernieuwbare energie.

Pelletkachels

Pelletkachels: comfortabel en ecologisch verwarmen

De aanschaf van een pelletkachel is een investering in groene warmte, goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Kies met zorg uw pelletkachel uit, gebruik hem correct, laat hem regelmatig onderhouden en stook alleen duurzame, lokaal geproduceerde pellets. Dan haalt u gegarandeerd het hoogste energetische rendement, beperkt u de uitstoot van fijn stof en CO2 en hebt u een minimale impact op het milieu.

Pellets

Uiteraard is het van groot belang dat u in uw kachel pellets stookt uit ecologisch verantwoorde productie zoals de houtpellets van Ecopower. Ze bieden een uitstekend alternatief voor fossiele brandstoffen zoals stookolie of aardgas. Koopt u pellets uit Canadese oerbossen die met de boot naar België komen? Kiest u voor Russische pellets die duizenden kilometers afleggen over de weg tot bij u thuis? Dan is er van duurzaamheid natuurlijk geen sprake meer.

Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be