Napraten na de algemene vergadering via wonder.me

De algemene vergadering dit jaar is volledig digitaal. Omdat we toch graag van de gelegenheid gebruik maken om gezellig na te praten, nodigen we alle deelnemers aan de algemene vergadering uit op het online platform Wonder.me. Maak kennis met andere coöperanten, sla een praatje met oude bekenden of ga in gesprek te gaan met een van de aanwezige Ecopower-medewerkers.

U kunt tussen 11.40 en 12.30 uur deelnemen via deze link.

Opgelet: Wonder.me werkt alleen op de computer/laptop in de browsers Chrome, Edge of Firefox. Niet op smartphone of tablet! Het is het leukste als u ook een webcam / camera heeft want de gesprekken zijn live met beeld en geluid. Er is ook een mogelijkheid om te chatten.

Het platform wijst zichzelf uit voor iedereen die een beetje digitaal behendig is. Leest u toch graag op voorhand meer uitleg? Die staat hieronder.

Kom hier gezellig napraten na de algemene vergadering
 • Wanneer? 30 april, 11:30 tot 12:30 uur.
 • Waar? Op het online platform Wonder.me: https://app.wonder.me?spaceId=91a6dfbc-cf6c-4216-9ddb-c50bf47f5c4b
 • Demo? Een demofilmpje (in het Engels) ziet u hier: A Guest's Guide: Everything you need to know!
 • Aanmelden? U klikt op de link hierboven en vult uw echte naam in. U kunt een profielfoto nemen met uw camera of een foto opladen. Dat mag, maar is niet noodzakelijk.
 • Bewegen in de 'ruimte'? U gebruikt uw muis of touchpad. Laat uw ronde profielfoto over het scherm bewegen door het pijltje van uw cursor op de plek te richten waar u naartoe wilt en de muisknop in te drukken.
 • In gesprek gaan? Er zijn twee manieren om in gesprek te gaan:
  • In een cirkel (gesprekken tot 5 personen): wanneer u dicht in de buurt van een andere profielfoto komt, ontstaat automatisch een cirkel waarbinnen u elkaar kunt zien en horen. Er kunnen maximaal 5 personen tegelijk in een cirkel in gesprek gaan. U verlaat de cirkel (en het gesprek) door met het pijltje van uw cursor op een plek buiten de cirkel te klikken.
  • In een sessie (gesprekken tot 50 personen): u bent welkom in vier 'ruimtes': de toog, het salon, de koffiehoek of het terras. Daar zijn ook steeds Ecopower-medewerkers aanwezig en kunt u deelnemen aan een ontmoeting met meer personen.
 • Chatten? Dat kan, via de tekstballon in de taakbalk aan de rechterkant van uw scherm. U kunt kiezen om te chatten met één specifieke deelnemer (‘private’) of met iedereen in uw cirkel of sessie. We raden het niet aan om chatberichten te versturen naar iedereen in de ruimte (‘everyone’), dat creëert chaos.
 • Uw scherm delen is mogelijk, maar we vragen uitdrukkelijk om dit niet te doen.
 • Wonder.me verlaten? Dat kan via de rode knop ‘Leave’ helemaal onderaan de taakbalk aan de rechterkant van het scherm of door het tabblad in uw browser te sluiten.