Een goede keuze


Ecopower is ervan overtuigd dat pellets een goede keuze zijn voor het verwarmen van gebouwen. Omdat pellets speciaal geproduceerd worden voor verbranding in pelletkachels en -ketels. Zo garanderen ze een hoog rendement en een lage uitstoot. En ze bieden u een modern comfort met minimaal onderhoud.

Waarop moet u letten?

Kwaliteit

Het kwaliteitslabel ENplus A1 geeft de garantie dat de productie van de pellets door een onafhankelijke partij werd gecontroleerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Goed voor u, en voor het milieu.

Lees meer »Herkomst

Om echt groen en hernieuwbaar te zijn, moeten de pellets gemaakt zijn uit duurzaam geoogst hout. Hout dat bovendien van dichtbij komt, zodat het transport en de bijhorende CO2-uitstoot beperkt blijven.

Lees meer »Transparantie

U weet wie u de zak verkoopt, maar u wilt natuurlijk ook weten wie de pellets gemaakt heeft. En vooral waar en hoe. Bij Ecopower garanderen we een korte en 100% transparante keten.

Lees meer »Milieu

Houtverbranding is niet onbesproken. De uitstoot van fijn stof is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. En is hout wel CO2-neutraal? Deze milieuaspecten spelen een rol bij uw keuze voor duurzame pellets.

Lees meer »

Bestel nu »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be