Een goede keuze


Ecopower is ervan overtuigd dat pelletkachels en pelletketels een goede keuze zijn voor kleinschalige verwarming van gebouwen. Pellets zijn een geoptimaliseerde brandstof speciaal geproduceerd voor verbranding in moderne toestellen met een hoog rendement en een lage uitstoot. Ze bieden u een modern comfort met minimaal onderhoud.

Maar er zijn uiteraard strikte voorwaarden verbonden aan het gebruik van biomassa. We geven u graag mee waar u op moet letten als u duurzaam wilt verwarmen met houtpellets.

Waar moet u op letten?

Kwaliteit

Gebruik enkel pellets van hoge kwaliteit uit duurzame productie. Ecopower laat gedetailleerde controles uitvoeren door een onafhankelijk labo zodat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Goed voor u, voor uw kachel en voor het milieu.

Lees meer »Herkomst

Om echt groen en hernieuwbaar te zijn, moeten de pellets gemaakt zijn uit duurzaam geoogst hout. Hout dat bovendien van dichtbij komt, zodat het transport en de bijhorende CO2-uitstoot beperkt blijven.

Lees meer »Transparantie

U weet wie u de zak verkoopt, maar u wilt natuurlijk ook weten wie de pellets gemaakt heeft. En vooral waar en hoe. Bij Ecopower garanderen we een korte en 100% transparante keten.

Lees meer »Milieu

Houtverbranding is niet onbesproken. De uitstoot van fijn stof is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. En is hout wel CO2-neutraal? Deze milieuaspecten spelen een rol bij uw keuze voor duurzame pellets.

Lees meer »

Bestel nu »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be