Korting in de webshop


Korting voor coöperanten

Coöperanten van Ecopower en van andere REScoops investeren mee in lokale hernieuwbare energie. Ecopower beloont hun engagement en geeft een mooie korting op houtpellets en briketten uit onze coöperatieve fabriek.

Coöperantenkorting voor leden van REScoop VlaanderenWallonië én Nederland: 12 euro per pallet pellets in zak of per ton (voor pellets in bulk).

OPGELET: Ecopower levert enkel pellets in bulk in Vlaanderen.

Ook Ecopower-coöperant worden? Dat is heel eenvoudig, alle info vindt u hier.

Enkel geldig in de Ecopower-webshop. Coöperantenkortingen zijn niet onderling cumuleerbaar, noch cumuleerbaar met partnerkortingen.


Korting voor partnerorganisaties

Ecopower heeft partnerschappen met maatschappelijke organisaties in Vlaanderen om het draagvlak voor groene warmte te vergroten.

Partnerkorting voor klanten van EBEM en leden van KWB, OKRA en Gezinsbond*: 9 euro per pallet (voor briketten en pellets in zak) of per ton (voor pellets in bulk). 

Enkel geldig in de Ecopower-webshop. Partnerkortingen zijn niet onderling cumuleerbaar, noch cumuleerbaar met coöperantenkorting.

*De korting voor leden van de Gezinsbond wordt verrekend via de spaarkaart.


Hoe krijg ik mijn korting?

Om pellets of briketten te bestellen in de webshop moet u een MijnEcopower-profiel aanmaken. In uw MijnEcopower geeft u aan of u lid bent van een REScoop of van een van de partnerorganisaties. Zodra u inlogt, wordt uw korting zichtbaar in de webshop.

Bestel nu »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be