Houtpellets: groene warmte van Ecopower


Uw huis duurzaam verwarmen? Pelletkachels en pelletketels zijn een goede keuze voor kleinschalige verwarming van gebouwen én sanitair warm water. Ook wel bestempeld als 'huishoudelijk gebruik'. Lokale pellets met het onafhankelijke kwaliteitslabel ENplus A1 zijn een slim en verantwoord alternatief voor stookolie of brandhout. Wel duurzaam, niet duur.

Maak kennis met de voordelen van Ecopower-pellets in dit filmpje.

Waar koopt u Ecopower-pellets?

Zijn pellets duurzaam?

Houtpellets zijn biomassa en worden gemaakt van hout. In het geval van Ecopower van naaldhout. Houtverbranding en het gebruik van biomassa voor energie zijn niet onbesproken. Burgercoöperatie Ecopower is een oprecht duurzaam bedrijf met een duidelijke, onderbouwde visie over pellets en houtverbranding. In het dossier pellets - een goede keuze, leest u alles over duurzaamheid, CO2, fijn stof, het kwaliteitslabel ENplus A1, de aard en herkomst van onze grondstoffen en nog veel meer.

Naar het pelletdossier »

Heeft u nog geen pelletkachel?

Maar overweegt u de aankoop ervan? Er bestaat een ruim aanbod op de markt en er komen heel wat technische aspecten kijken bij het kiezen van een geschikte kachel. Verzamel voldoende informatie voor u beslist. Ecopower biedt online een gratis, professioneel en onafhankelijk begeleidingstraject aan om te bepalen welk vermogen en welk type toestel het beste aan uw behoeft beantwoordt.

Volg het pelletkacheltraject »

Pour obtenir des informations en français sur les pellets durables d'Ecopower (granulés de bois), cliquez ici.

Bestel nu »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be