Groene warmte van Ecopower

Uw huis duurzaam verwarmen? Onze pellets en briketten zijn een slim en verantwoord alternatief voor stookolie of brandhout. Deze hernieuwbare brandstoffen bieden een modern comfort met minimaal onderhoud.

Wel duurzaam, niet duur

Ecopower investeert samen met zijn coöperanten in hernieuwbare energie. Niet enkel hernieuwbare elektriciteit, we maken ook groene warmte voor thuis in de vorm van houtpellets en houtbriketten. Recht uit onze eigen fabriek bij u thuis geleverd.

Houtverbranding en het gebruik van biomassa voor energie zijn niet onbesproken. Waarom maakt Ecopower dan pellets? En voor wie? Hoe duurzaam en hernieuwbaar is die brandstof precies?

Lees het pelletdossier
cornerDubbel
cornerDubbel

Houtpellets

Uw huis verwarmen? Pellets zijn een slimme keuze. Door de optimale verbranding in een pelletkachel of -ketel garanderen ze een hoog rendement en een lage uitstoot. Duurzame houtpellets vormen daarom hét alternatief voor stookolie of brandhout.

Meer info Bestel Ecopower-pellets
cornerDubbel

Houtbriketten

U hebt een houtkachel of open haard? U gebruikt nog brandhout om uw woning te verwarmen? Houtbriketten van Ecopower zijn een comfortabel alternatief of een slimme aanvulling. Beter voor u, en voor het milieu.

Meer info Bestel Ecopower-briketten

Wilt u graag pellets of briketten van Ecopower kopen?

Bezoek onze webshop Vind een verdeler in uw buurt
cornerDubbel
cornerDubbel

Onze coöperatieve fabriek

Alle Ecopower-coöperanten zijn mede-eigenaar van onze windturbines en andere productie-installaties. Zo was het voor Ecopower ook logisch om een eigen pellet- en brikettenfabriek te bouwen. Zo hebben we de volledige controle over het productieproces, van de keuze van de grondstof tot de verpakking.

Meer info
Speel video af