Prijssimulator


Ik heb zonnepanelen
Ik wil een contract afsluiten op naam van een bedrijf.
Op het verbruiksadres is minstens één persoon gedomicilieerd.

Uw verbruik overschrijdt 50.000 kWh

De online prijssimulator werkt tot een verbruik van maximaal 50.000 kWh per jaar. Uw verbruik ligt hoger. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantendienst op het nummer 03 287 37 79 of via info@ecopower.be.

U gaf voor een of meerdere meters een negatief verbruik op.

Als u een terugdraaiende meter en een negatief verbruik hebt, beschouwt de netbeheerder dit als een nulverbruik. U krijgt nooit geld terug van de netbeheerder als u meer produceert dan u verbruikt. De berekening hieronder werd gemaakt op basis van een nulverbruik voor uw negatieve meter.

Totaal verbruik 0 kWh
Prijs ? €/kWh
Kostprijs elektriciteit in euro per jaar 0
Inschatting voorschot per maand 0
Inschatting voorschot 3 maanden 0
Prosumententarief in euro per jaar
Bijdrage Energiefonds in euro per jaar 0
Totale kostprijs in euro per jaar 0
Afdrukken

Belangrijke info bij de prijzen en de prijssimulator

All-in-prijs per netgebied, geen extra kosten

Ecopower kiest ervoor om geen abonnementsgeld te vragen en maakt geen verschil tussen dag- en nachttarief. U betaalt een all-in-prijs voor elke kilowattuur die u verbruikt, zo stimuleren we energiebesparing. Enkel de Bijdrage Energiefonds en het prosumententarief worden apart aangerekend. U vindt alle info op de pagina 'Prijs', op de pagina 'Onze aanpak' en in onze infofiche zonnepanelen.

De prijssimulator rekent met de nieuwe prijzen die gelden vanaf 1 januari 2019. Het overzicht van de huidige prijzen tot 31 december 2018, de prijzen vanaf 1 januari 2019, de Bijdrage Energiefonds en het prosumententarief vindt u op de pagina 'Prijs'. 

Prijzen vergelijken

Om prijzen te vergelijken met andere leveranciers kunt u terecht op https://vtest.vreg.be/, de onafhankelijke prijsvergelijker van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt VREG. Om de duurzaamheid van elektriciteitsleveranciers te vergelijken kunt u terecht op www.mijngroenestroom.be, het klassement van Greenpeace.

Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be