Na de zomervakantie gaat het aantal bestellingen in onze webshop de hoogte in. Mensen bereiden zich volop voor op het najaar. We raden u aan om uw groene warmte van Ecopower op tijd te bestellen, zo bent u er zeker van dat uw bestelling geleverd wordt voor de temperaturen zakken. Zoals bepaald volgens onze algemene voorwaarden is de maximale leveringstermijn dertig dagen.

Houtpellets en houtbriketten van Ecopower koopt u in de Ecopower-webshop of bij het netwerk van handelaren in Vlaanderen. Er zijn ondertussen twintig verdelers van pellets en achttien verkooppunten voor briketten.

Prijzen en kortingen

We geven graag even mee dat onze prijzen niet stijgen. Bestelt u pellets of briketten van Ecopower en bent u nog geen coöperant? Word dan nu mede-eigenaar van de fabriek en van onze andere productie-installaties, zo bestelt u in de webshop met 15 euro korting per ton of pallet. Coöperant worden is heel eenvoudig en kan vanaf 250 euro. Lees hier de praktische richtlijnen. Ook leden van onze partnerorganisaties KWB, Gezinsbond, REScoop Vlaanderen, REScoop Nederland en EBEM betalen minder voor onze groene warmte.

Betalen met Mollie

Zoals u kon lezen in de vorige nieuwsbrief, werken we samen met betaalpartner Mollie. U kunt nu rechtstreeks online betalen met Bancontact en iDEAL. Ook overschrijven is nog steeds mogelijk. Betalen na levering gaat niet meer. Lees alles over het hoe en het waarom van Mollie in dit blogartikel.

Veiligheid en onderhoud

Voor uw veiligheid en voor de goede werking van uw houtkachel, pelletkachel of haard is het uiterst belangrijk dat u uw toestellen én uw rookgaskanaal of schoorsteen laat onderhouden. Contacteer hiervoor uw installateur of een professionele firma. In het pellet-EHBO op onze website vindt u ook heel wat tips over het gebruik en het onderhoud van uw pelletkachel.

U hebt nog geen pelletkachel?

Een pelletkachel is een comfortabele en milieuvriendelijke manier om uw woning te verwarmen, met als voorwaarde dat u duurzaam geproduceerde pellets stookt natuurlijk. Informeer u goed voor u een kachel koopt, er zijn eindeloos veel merken en modellen op de markt. Wie graag met kennis van zaken naar de winkel vertrekt, volgt eerst het gratis online begeleidingstraject van Ecopower. Kies voor kwaliteit, dat loont op langere termijn.

U stookt nog brandhout?

Doe het milieu, uw kachel en uzelf een plezier en schakel over op duurzame houtbriketten. U verhoogt uw comfort en verlaagt uw uitstoot. Briketten lijken duurder dan brandhout, tot u weet dat er in een enkele houtbriket drie tot vier keer meer energie zit dan in een gemiddelde traditionele houtblok. Bovendien zijn briketten een genormeerde brandstof, waardoor u gegarandeerd een constante kwaliteit en verbranding hebt. 

Een pelletpraatje maken?

Meer informatie over Ecopower-pellets? Die vindt u op onze website en in dit filmpje. Wilt u eens een duurzaam pelletpraatje maken met een echte specialist? Dat kan bij onze onze verdelers Ecomat, Eurabo en E Tecnics tijdens deze evenementen: