Er zijn zeven vacatures bij Ecopower: vijf voor het kantoor in Berchem, twee voor de pelletfabriek in Ham


Een woordje uitleg over Ecopower


Ecopower is een burgercoöperatie voor hernieuwbare energie, opgericht in 1991, die vandaag meer dan 65.000 burgers verenigt om samen energie te produceren, delen en besparen.

Ecopower is een ambitieuze projectontwikkelaar van windprojecten, zonnepaneelinstallaties en warmtenetten en een duurzaam groeiende stroomleverancier voor en door burgers. In het Limburgse Ham staat de coöperatieve pelletfabriek waar lokale hernieuwbare warmte van de band rolt. Als ledenorganisatie focust Ecopower sterk op informatie en sensibilisering en op het samenbrengen en activeren van onze coöperanten in de energietransitie.

Ecopower is dé coöperatieve energiepionier in Vlaanderen en Europa die burgerenergie op de kaart zet en ijvert voor een democratisch energiesysteem met respect voor mens en klimaat.

Intussen zijn er meer dan 50 vaste medewerkers, verdeeld over het kantoor in Berchem en de pelletfabriek in Ham. Het maatschappelijke engagement van Ecopower tekent zich ook af in het personeelsbeleid. Bij een sollicitatie zijn het talent, ervaring en motivatie die de doorslag geven.

Samen met het draagvlak voor hernieuwbare energie, groeit ook onze coöperatie. Klik op onderstaande links om de volledige vacature te bekijken.


De zeven vacatures (allemaal met deadline 8 januari)

  Projectverantwoordelijke hernieuwbare energie

  Communicatiemedewerker met grafisch en digitaal talent

  Medewerker communicatie & ledenwerking

  Medewerker interne helpdesk ICT

  Medewerker klantendienst

  Onderhoudstechnicus (pelletfabriek Ham)

  Productie-operator (nachtploeg, pelletfabriek Ham)