(De link naar het begeleidingstraject staat onderaan dit artikel)

Ecopower is vooral bekend als producent en leverancier van hernieuwbare elektriciteit. Maar wist u dat meer dan de helft van het huishoudelijk energieverbruik huishouden naar verwarming gaat? Ook daar zoekt Ecopower naar duurzame oplossingen die bijdragen aan de transitie naar 100% hernieuwbare energie.

Pelletkachels

De aanschaf van een pelletkachel is een investering in groene warmte, goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Kies met zorg uw pelletkachel uit, gebruik hem correct, laat hem regelmatig onderhouden en stook alleen duurzame, lokaal geproduceerde pellets. Dan haalt u gegarandeerd het hoogste energetische rendement, beperkt u de uitstoot van fijn stof en CO2 en heeft u een minimale impact op het milieu.

Houtpellets

Uiteraard is het van groot belang dat u in uw kachel pellets stookt uit ecologisch verantwoorde productie, bijvoorbeeld de houtpellets van Ecopower. Ze bieden een uitstekend alternatief voor fossiele brandstoffen zoals stookolie of aardgas. Koopt u pellets uit Canadese oerbossen die met de boot naar België komen? Kiest u voor Russische pellets die duizenden kilometers afleggen over de weg tot bij u thuis? Dan is er van duurzaamheid natuurlijk geen sprake meer.

De pelletkachelactie

U overweegt om een pelletkachel te kopen, maar hoe begint u eraan? Met het begeleidingstraject van Ecopower natuurlijk: gratis, professioneel en onafhankelijk.

Bovendien loopt er een interessante kortingsactie tot en met 31 mei 2017. Wat houdt de actie in?

  • Gratis begeleidingstraject naar de geschikte kachel voor uw woning
  • Kwalitatieve selectie van vier merken en twintig kachels
  • Speciaal onderhandelde korting op de modellen van MCZ en Piazzetta
  • 200 euro (4 x 50 euro) korting op pellets in de Ecopower-webshop
  • Persoonlijk advies bij vragen

Start uw begeleidingstraject via deze link.