Op zoek naar een zinvolle job met positieve klimaatimpact? Mee je schouders zetten onder een eerlijke energietransitie? Burgercoöperatie Ecopower heeft vier vacatures.


PROJECTVERANTWOORDELIJKE HERNIEUWBARE ENERGIE

Als lid van het projectteam ligt jouw focus op windprojecten in ontwikkelingsfase. Je initieert nieuwe projecten en waakt over voortgang, dossierbeheer, budget, regelgeving en planning. Je maakt goede afspraken met externe partijen.

Heb je een hogere technische opleiding en enkele jaren relevante ervaring? Vlot in Nederlands en Engels? Verantwoordelijke teamspeler met een duurzaam, coöperatief hart? Dan zoeken we jou!

Solliciteren kan tot 16 juli. Lees de hele vacature op www.ecopower.be/vacatures.

MEDEWERKER EXPLOITATIE HERNIEUWBARE ENERGIE

Als lid van het exploitatieteam ben je mee verantwoordelijk voor het operationele beheer van de productie-installaties. Je zorgt voor de opvolging van incidenten, een optimale werking en maximaal rendement. Je verwerkt en analyseert productiedata, plant onderhoud en interventies, beheert relaties met externe partijen en gaat ter plaatse wanneer nodig.

Technisch sterk, kennis van elektriciteit en ervaring met het onderhoud van energie-installaties? Affiniteit met duurzaam, coöperatief ondernemen?

Solliciteer uiterlijk 27 augustus voor deze boeiende en bruisende job via www.ecopower.be/vacatures.

FREELANCE-COLLEGA (DEELTIJDS) VOOR PROSPECTIE WINDPROJECTEN

Ecopower zet in op de realisatie van grote windprojecten op bedrijventerreinen. Om deze ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar een technische/commerciële professional voor de prospectie naar nieuwe opportuniteiten. Heb je de nodige flair en volharding? Ben je gestructureerd, strategisch en een goede onderhandelaar?

Kom dan a rato van gemiddeld één week per maand ons windteam ondersteunen.

Solliciteren kan tot 27 augustus via www.ecopower.be/vacatures.

JOBSTUDENT VOOR ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Jij daar, geëngageerde student met veel goesting in een zinvolle zomerjob! Kom jij onze administratie ondersteunen bij het beheer van onze zonnepaneelinstallaties, de inning van groenestroomcertificaten en de opvolging van contracten?

We zoeken iemand die al hoger onderwijs volgt, leergierig en nauwgezet werkt en goed kan plannen. Solliciteren kan tot 16 juli via www.ecopower.be/vacatures. Je engageert je voor minstens drie weken tussen 28 augustus en 29 september.