Samen met het draagvlak voor hernieuwbare energie groeit ook energiecoöperatie Ecopower. Daarom zijn we op zoek naar een twee projectmedewerkers. Ook werven we een nieuwe coördinator aan voor de klantendienst en zoeken we een tijdelijke medewerker verkoop voor de pellets en briketten.

Coördinator klantendienst

Burgercoöperatie Ecopower is op zoek naar een gedreven coach met goede organisatorische, analytische en sociale vaardigheden om onze klantendienst te coördineren.

De volledige vacatureomschrijving lees je hier in pfd en op de website van cv-warehouse. Solliciteren kan tot en met zondag 1 juli 2018.

Medewerker verkoop pellets en briketten (contract bepaalde duur - 4,5 maanden)

Ecopower maakt en levert niet enkel elektriciteit, we produceren en verdelen ook groene warmte in de vorm van houtpellets en -briketten. Voor een vervanging tijdens het zwangerschapsverlof van onze verkoopmedewerkster is Ecopower op zoek naar een commercieel talent dat van september 2018 tot januari 2019 contact legt met nieuwe verkoopkanalen en de bestaande relaties opvolgt en onderhoudt.

De volledige vacatureomschrijving lees je hier in pfd en op de website van cv-warehouse.  Solliciteren kan tot en met zondag 1 juli 2018.

Projectverantwoordelijke hernieuwbare energie (windprojecten)

Samen met het draagvlak voor hernieuwbare energie groeit ook energiecoöperatie Ecopower. Daarom zijn we op zoek naar een projectmedewerker windenergie voor de realisatie van nieuwe projecten en de opvolging en het onderhoud van de afgewerkte installaties.

De volledige vacatureomschrijving lees je hier in pfd en op de website van cv-warehouse. Solliciteren kan tot en met dinsdag 31 juli 2018.

Projectverantwoordelijke hernieuwbare energie (PV-projecten)

Samen met het draagvlak voor hernieuwbare energie groeit ook energiecoöperatie Ecopower. Daarom zijn we op zoek naar een projectmedewerker PV voor de realisatie van nieuwe coöperatieve zonneprojecten en de opvolging en het onderhoud van de bestaande PV-installaties.

De volledige vacatureomschrijving lees je hier in pfd en op de website van cv-warehouse. Solliciteren kan tot en met dinsdag 31 juli 2018.