Op zoek naar zinvol werk met een positieve impact op klimaat en maatschappij? Je schouders zetten onder een sociaal rechtvaardige energietransitie? Ecopower heeft twee vacatures, solliciteer uiterlijk 1 september. Lees hieronder de beknopte vacature, op www.ecopower.be/vacatures lees je de volledige omschrijving en vind je de link om te solliciteren.


PROJECTINGENIEUR ZONNE-ENERGIE (PV)

Je maakt deel uit van het pv-team van Ecopower. Je zorgt voor de nodige technische kennis en expertise bij alle fases van nieuwe zonneprojecten (10 kWp tot 5MWp), van ontwerp tot installatie en indienstname. Je waakt over de planning en kwaliteit van elk project.

Heb je een hogere technische opleiding, een degelijke kennis van elektriciteit en/of ervaring met de ontwikkeling van pv-projecten? Ben je een verantwoordelijke planner met respect voor procedures en veiligheid? Heb je een duurzaam, coöperatief hart? Kom ons energieke projectteam versterken.

PROSPECTIE ZONNE-INSTALLATIES (PV) - FREELANCE

Ga je graag actief op zoek naar geschikte locaties voor het realiseren van zonne-installaties? Benader je graag zakelijke contacten om hen te overtuigen om in zee te gaan met Ecopower? Ben je technisch onderbouwd? Ben je een proactieve, resultaatgerichte en commerciële professional? Heb je uitstekende communicatieskills? Heb je een duurzaam, coöperatief hart en zin om bij te dragen aan de realisatie van lokale duurzame energieprojecten? Dan ben jij de freelancer die we zoeken.


Je werkplek: ons frisse en gezellige kantoor in Antwerpen vlak bij Berchem station


Je uitdaging? Bijdragen aan nieuwe zonneprojecten van Ecopower. Op de foto het project Kasterlinden voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie in Brussel. Meer zonneprojecten van Ecopower vind je hier.


Gemotiveerde, solidaire, enthousiaste collega's en een positieve werksfeer? Check!