Ecopower nodigt u van harte uit op woensdag 22 november 2017 vanaf 14 uur in Antwerpen voor de Dag van de Coöperatie 2017, georganiseerd door Coopkracht, Cera en Febecoop. Het wordt een leuke en boeiende middag met een creatief, gevarieerd programma. Starter, ervaren of gewoon geïnteresseerd in coöperaties? Er is voor elk wat wils:

- Starter? Toets uw ondernemingsidee af in een van de workshops coöperatief ondernemen, pitch-sessies en feedback-cafés. Beperkte plaatsen!

- Gemeenteraadslid, schepen, provinciaal, gemeentelijk of OCMW-personeel? Verken de samenwerkingsmogelijkheden met coöperaties op vlak van energie, cohousing, zorg of deeleconomie.

- Ondernemer? Ontdek coöperaties in uw sector. Verken het potentieel van coöperatieve (super-)markten voor de korteketenlandbouw en ontdek de mogelijkheden van de werkers- en ondernemingencoöperaties.

- Nieuwsgierig? Laat u inspireren door keynote speakers Toon Bossuyt (CEO Boss Paints) en Krist Pauwels (Choco) in gesprek over 'De organisatie van de toekomst: de coöperatie als zuurstof voor ons nieuwe werken en leven?'.

Coöperant van Ecopower? Schrijf in voor 15 september via info@coopkracht.org en betaal slechts 25 euro in plaats van 75. Vanaf 15 september betalen Ecopower-coöperanten 50 euro in plaats van 75.

Verken het volledige programma en lees alle praktische details op de website van coöperatief Vlaanderen.