Het gaat Ecopower voor de wind: niet minder dan acht windturbines zijn net gebouwd of worden nog  in 2024 afgewerkt (twee in Schelle, twee in Lille, een in Bilzen en drie in Ranst). Ook qua  zonnepanelen loopt het van een leien dakje met grote projecten in o.a. Peutie en Eeklo (AZ Alma). Voor de financiering van deze projecten is vers burgerkapitaal van harte welkom.

Wilt u aandelen bijkopen? Dan is het daar nu een goed moment voor. Het maximaal aantal is twintig per persoon. Meld eenvoudig aan via MijnEcopower, al uw gegevens zijn vooraf ingevuld.

Heeft u buren, collega’s, vrienden of familie die graag een steentje willen bijdragen aan een lokale, democratische energietransitie? Vertel hen over Ecopower en burgerenergie en wijs de weg naar www.ecopower.be/ikdoemee.

Wist u dat u als ouder of voogd ook aandelen kunt kopen voor een minderjarige? Een Ecopower-aandeel is een duurzaam cadeau voor een geboorte, lentefeest, communie of verjaardag. Willen grootouders, vrienden of familieleden een aandeel voor uw kind kopen? Vraag dan om het bedrag te storten en doe als ouder of voogd zelf de aankoop via onze aandelenmodule.

Bent u nieuw bij Ecopower en wilt u wel wat meer weten voor u investeert?


Nieuwe coöperanten kunnen ook meteen klant worden en thuis overschakelen op groene burgerstroom van Ecopower. Een aanvraag indienen gebeurt via ons online contract.

Ecopower is een bloeiende, financieel gezonde coöperatie. Toch is investeren nooit vrij van enig risico. Die risico's staan beschreven in het informatiedocument.

Voor al uw praktische vragen verwijzen we graag door naar de rubriek 'aandelen' bij de veelgestelde vragen. Neem daar zeker een kijkje voor u onze fantastische klantendienst contacteert.