Ecopower maakt zelf duurzame houtpellets voor uw pelletkachel of pelletketel. Zo verwarmt u thuis duurzaam én comfortabel. Maar wat als u uw pelletvoorraad vergat bij te vullen? Of als op die mooie nazomerdag een onverwacht koude avond volgt? Dan kunt u vanaf nu zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag Ecopower-pellets kopen uit onze allereerste pelletautomaat. de automaat staat bij E Tecnics in Roeselare.

E-Tecnics is naast specialist in pelletkachels en pelletketels ook overtuigd verdeler van Ecopower-pellets. Om zijn klanten een onberispelijke service te bieden, plaatse zaakvoerder Eddy Leenkegt in samenwerking met Ecopower een pelletautomaat bij zijn winkel aan de Westlaan. Ook voor pelletstokers in Roeselare en omgeving die zelf geen plek hebben om een voorraad pellets te stockeren, biedt de automaat een uitstekende oplossing.

Hoe werkt de automaat? U koopt tijdens de openingsuren een soort bankkaart in de winkel en laadt een bedrag naar keuze op. Zolang u voldoende krediet op de kaart hebt, kunt u op elk moment van de dag en de nacht pellets uit de automaat halen door uw kaart voor de kaartlezer te houden en het aangegeven deurtje te openen. Achter elk deurtje van de automaat zitten acht zakken Ecopower-pellets.

Nieuwsgierig naar de pelletautomaat? Iedereen is van harte welkom tijdens het opendeurweekend van E Tecnics op 16, 17 en 18 september 2017. Meer informatie vindt u hier.

U vindt E Tecnics in de Westlaan 212, 8800 Roeselare. De showroom is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Donderdag en zondag is E Tecnics gesloten, maar de pelletautomaat natuurlijk niet!

Wilt u zelf een pelletkachel kopen? E Tecnics adviseert, verkoopt en zorgt ook voor de professionele plaatsing van de kachel. Vertrekt u graag met kennis van zaken naar de winkel? Volg dan eerst het gratis online pelletkacheltraject van Ecopower.

Op zoek naar milieuvriendelijke, eerlijke pellets met kwaliteitslabel ENplus A1? Die vindt u in de Ecopower-webshop, bij onze twintig verdeelpunten in Vlaanderen en vanaf nu ook in de pelletautomaat in Roeselare.

Wilt u ook een pelletautomaat zetten met duurzame houtpellets van Ecopower? Contacteer groenewarmte@ecopower.be.