Tijdelijke medewerker boekhouding

Energiecoöperatie Ecopower zoekt een gedreven medewerker voor onze dienst boekhouding. U vervangt een collega die in zwangerschapsverlof gaat voor vijf maanden vanaf 4 december. Om taken door te geven en even in te werken, is de startdatum 27 november.

Samen met de hoofdboekhouder en de financieel verantwoordelijke draagt u zorg voor de nauwgezette verwerking van betalingen. U zorgt voor het correct inboeken van facturen (Popsy), bereidt betalingsbestanden in CODA Reader voor en zet betalingsopdrachten klaar in Isabel. Daarnaast doet u nog enkele andere administratieve taken.

U hebt een bachelor accountancy op zak of u beschikt over een basiskennis boekhouding met relevante praktijkervaring.

We bieden een aantrekkelijke, tijdelijke job in een aangename werkomgeving met fijne collega’s, vlak aan het station in Berchem in het gloednieuwe Ecopower-kantoor. Uiteraard krijgt u een passende verloning.

Hebt u zin in deze tijdelijke, voltijdse opdracht bij Ecopower en bent u beschikbaar voor de periode van 27 november 2017 tot en met 30 april 2018. Stuur dan uiterlijk tegen 22 oktober 2017 uw cv en motivatiebrief door naar personeel@ecopower.be. Vragen over deze vacature: personeel@ecopower.be of 03/287 37 79.


Freelance uitvoerders energierenovatie-audits

Ecopower is ook op zoek naar energiedeskundigen voor het uitvoeren van energierenovatie-audits. Het gaat over opdrachten op freelance-basis in het kader van ons Ecotraject.

Update 18 oktober 2017: u kunt op dit moment niet meer solliciteren voor de freelance opdracht. Nieuwe aanwervingsrondes worden aangekondigd op onze website en sociale media.