Drie teams van telkens vier Ecopower-medewerkers en een teamcoach nemen op 25 en 26 juni deel aan Expeditie Natuurpunt. Het tweedaagse avontuur in Limburg houdt een kanotocht van 21 km en een wandeltocht van 40 km in. Ecopower vaart en stapt ten voordelen van het kleine maar fijne natuurgebied ‘De Wolvenberg’, vlak naast ons kantoor in Antwerpen-Berchem. Heel wat collega's gaan er 's middag hun broodje opeten en even herbronnen. Een oase van groen en rust tussen de Singel, de Antwerpse Ring en de vele treinsporen. Dankzij uw gift kan Natuurpunt dit uitzonderlijk stukje natuur zo vlak bij de grootstad onderhouden en beschermen.

Alle medewerkers bij Ecopower zetten zich elke dag in voor milieu en klimaat door te zorgen voor meer lokale hernieuwbare energie in burgerhanden. Zonnepanelen, kleine waterkrachtcentrales en windturbines die eigendom zijn van alle Ecopower-coöperanten samen. De geproduceerde energie delen we met elkaar voor een eerlijk prijs. Onze missie is een sociaal rechtvaardige transitie naar een 100% hernieuwbaar en democratisch energiesysteem.

Maar ook buiten het 'gewone' werk dragen we graag een steentje bij aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst. En omdat we denken dat dat ook geldt voor alle leden van Ecopower, roepen we op om onze drie Ecopower-teams massaal te steunen in hun expeditie. Als elke coöperant een euro geeft, hebben we een indrukwekkend bedrag bij elkaar. Omdat er vast een aantal coöperanten niet zullen steunen, mag u uiteraard ook wat meer geven. :-)

Steun onze teams door te klikken op de foto of de teamnaam, u gaat rechtsreeks naar de teampagina. Of surf naar expeditie.natuurpunt.be/project en zoek bij de teamnaam naar 'Ecopower'. Weet u niet welk team steunen? Kies dan voor het team met het minste giften.


Team 'Wind in de zeilen' met
Evert (juridisch medewerker)
Emmeline (projecten ICT)
Margot (communicatie)

Camille (communicatie)

Team 'De waterkrachtpatsers' met
David (projecten warmte)
Hilde (financieel verantwoordelijke)
Olivier (coördinator pelletteam)
Liesbet (klantendienst)
Team 'De zonnetjes in huis' met
Sara (projecten wind & zon)
Bram (exploitatie zon)
Frederik (exploitatie wind)

Jan (exploitatie zon)