BESTEL HIER EN KRIJG NU 30 EURO KORTING

Hebt u een houtkachel of open haard? Stookt u nog brandhout? Dan zijn houtbriketten van Ecopower een comfortabel en milieuvriendelijker alternatief.

Van 1 april tot en met 15 mei krijgt u bovendien 30 euro korting per pallet als u briketten bestelt in onze webshop. Dat betekent 245 euro voor een ton briketten in plaats van 275 euro, levering aan huis en btw inbegrepen. Met uw coöperantenvoordeel wordt dit zelfs 230 euro per pallet! Bestellingen geplaatst tijdens de actie worden binnen de twee maanden geleverd, ruim op tijd dus voor het nieuwe stookseizoen.

Geen plek voor een heel pallet? Liever een pak proberen? Ook bij de 13 verdelers van Ecopower-briketten in Vlaanderen doet u uw voordeel en kost een pak briketten van 1 april tot en met 15 mei 2 euro per pak in plaats van 2,70 euro.

Waarom zijn Ecopower-briketten beter dan brandhout? We zetten de troeven voor mens en milieu even op een rijtje:

  • Een enkele briket bevat evenveel warmte als drie tot vier houtblokken
  • Ecopower-briketten zijn de enige in België met het kwaliteitscertificaat ENplus A1
  • We maken de briketten zelf in onze fabriek in Ham, zo bieden we garanties over de kwaliteit en de duurzaamheid
  • We controleren het hele productieproces zelf, van de grondstof tot en met de verpakking
  • Het vochtgehalte van minder dan 12% verzekert een optimale verbranding
  • Dankzij een asgehalte van minder dan 1% blijft fijn stof tot een minimum beperkt

Meer informatie over Ecopower-briketten:

Ecopowerbriketten bestaan uit geperst hout uit duurzame oogst. Ze worden geproduceerd op basis van stamhout en houtresten die niet chemisch behandeld zijn en bevatten geen additieven. Ze hebben een diameter van 95 mm, zijn ongeveer 24 cm lang en wegen 2 kg per stuk. Ze zijn compact en goed stapelbaar, zo kunt u ze ook binnen in huis opslaan zonder last van stof of stukjes schors en hout.

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan hier het brikettenfilmpje van Ecopower.

Hier vindt u meer informatie over slim stoken, want niet enkel het toestel en de brandstof zijn van belang, ook de manier waarop u stookt heeft een invloed op uw milieu-impact!

Bezoek de Ecopower-fabriek virtueel of schrijf u via onze kalender in voor een gratis rondleiding.

Gedetailleerde informatie over de Ecopower-briketten en praktische informatie over de levering en de betaling vindt u hier.

Bestelt u voor het eerst? Lees zeker even de algemene voorwaarden.