Tijdens de Warmste Wedstrijd van Ecopower maakt iedereen die dit najaar duurzaam geproduceerde houtpellets of -briketten koopt kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen. Elke week is er een gelukkige via de Ecopower-webshop en een winnaar bij een van onze twaalf verdelers verspreid over Vlaanderen.

Eerst en vooral willen we Ginette S. uit Schepdaal feliciteren én bedanken. Zij koos ervoor om haar prijs aan de Warmste Week van Studio Brussel te schenken. Hiermee komt de teller van onze Warmste Week-cheque terecht op 1295 euro!

Bij handelaar Flidais vielen maar liefst drie klanten in de prijzen. Bij Ecomat en bij Raf Nauwelaers mochten we twee kopers van duurzame Ecopower-warmte gelukkig maken.

En ook via onze webshop regende het prijzen. Voor Geert V.L. uit St-Martens-Lierde, Allan V.A. uit Mechelen, Christian S. uit Dilbeek en Sigrid P. uit Haacht wordt het niet enkel een warme, maar ook een goedkope winter.

Thomas en Sigrid uit Haacht lieten ons weten dat het teruggewonnen bedrag mooi van pas komt voor hun ecologische verbouwing, inclusief strooien dak, isolatie van leem en een gloednieuwe pelletkachel. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op hun blog.

De Warmste Wedstrijd van Ecopower loopt nog tot 31 december. Koop nu groene warmte van Ecopower, doe mee aan onze wedstrijd en win voor jezelf of voor Wijkcentrum De Kring in Eeklo.