Ook dit najaar organiseert Ecopower naar goede gewoonte zes Energiecafés. We trekken in oktober langs vijf verschillende locaties in Vlaanderen en komen naar u thuis met een online Energiecafé op 5 november.

Vijf Energiecafés in Vlaanderen

Donderdag 17 oktober, Lommel
Woensdag 23 oktober, Keerbergen

Vrijdag 25 oktober, De Pinte

Dinsdag 29 oktober, Brugge

Woensdag 30 oktober, Mortsel


Al wie interesse heeft in het reilen en zeilen van Ecopower is welkom. Breng gerust uw buren of familie mee.

De agenda is op alle locaties hetzelfde. Start telkens om 19.00 uur, einde uiterlijk om 22.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. We boekten grotere zalen dan vorig jaar.

Op het programma:

1. Welkom en kennismaking

2. Voorstelling van MijnEcopower: MijnEcopower is het nieuwe platform van Ecopower waarop alle klanten informatie over hun groene stroom en groene warmte kunnen raadplegen. Allemaal te vinden via de nieuwe website in de nieuwe huisstijl.

3. Toekomstoefening: Ecopower denkt na over de toekomst. We verzamelen ideeën en verwachtingen in een interactieve sessie. We kijken ruim, toekomstgericht naar de hele samenleving. Welke principes blijven de kern van Ecopower in een veranderende wereld? Waar liggen kansen om onze werking uit te breiden en te vernieuwen? Warm uw schrijfhand alvast op.

PAUZE

4. Citizen energy communities: Voor het eerst plaatst Europa de burgers centraal in de energietransitie. Europa gaat voluit voor energiegemeenschappen gedreven door burgers! Een uitgelezen kans voor Ecopower waar we graag gebruik van maken. Geeft u mee nieuwe impulsen voor hernieuwbare-energieprojecten?

5. De digitale meter: Een update over de digitale meter nodig? Er verandert op korte termijn niet veel, maar toch blijft het een hot item. We geven een korte stand van zaken en u kunt vragen stellen.

Digitaal Energiecafé

Kunt u er niet bij zijn? Er is voor de tweede keer een online editie met een licht aangepast programma. Die organiseren we op 5 november 2019, aanvang om 20.00 uur. Voor deze sessie moet u inschrijven via deze pagina.

Deze sessie heeft een licht aangepast programma omdat we nog bekijken welke mate van interactie er wenselijk en haalbaar is. Dit hangt af van het technologische platform en het aantal inschrijvingen.