Ecopower produceert en levert Belgische burgerenergie en gaat samen met alle coöperanten voor een gezond klimaat en een eerlijke, democratische energiemarkt. De intussen meer dan 50 medewerkers zetten zich elke dag in voor de energietransitie.

Het maatschappelijke engagement van Ecopower tekent zich ook af in ons personeelsbeleid. Bij een sollicitatie zijn het talent, ervaring en motivatie die de doorslag geven. Wat u nog moet weten over Ecopower? We hebben een aangenaam, vernieuwd kantoor aan het station van Antwerpen Berchem, een solidaire en positieve werksfeer, een (optionele) biljartcompetitie én een coöperatieve huisleverancier van lokale bieren.

Solliciteren kan via cv warehouse met cv en motivatiebrief en uiterlijk op 10 juli.

Projectverantwoordelijke warmtenetten

Energievoorziening bestaat uit meer dan stroom alleen; warmte heeft een cruciale plaats in ons dagelijkse verbruik en onze ecologische voetafdruk. Ecopower zet dan ook in op de ontwikkeling van warmtenetten. Zo hebben we een warmtenet in Eeklo en onder de noemer Warmte Verzilverd een in Mortsel. Als projectmedewerker mee uw schouders zetten onder duurzame, coöperatieve warmtevoorzieningen? Dan is deze vacature voor u gemaakt.

Lees hier de volledige functieomschrijving.

Polyvalente administratieve medewerker

Ecopower zoekt een administratieve uitblinker om de verschillende teams bij te staan in hun dagelijkse werking: opvolging van facturen en budgetten, planning, dossierverwerking … Een gevarieerd takenpakket dus. Organisatietalent, nauwgezet en hulpvaardig? Solliciteer dan voor deze vacature.

Lees hier de volledige functieomschrijving.


Niks voor u? Bedankt om deze vacatures te verspreiden. Vertel het aan vrienden, familie en buren.
Of deel ze via Facebook, twitter, LinkedIn of per e-mail.