De algemene vergadering keurde het voorstel van het bestuursorgaan goed om voor het afgelopen boekjaar 2023 een dividend van 4% uit te keren.

Per aandeel betekent dat 10 euro bruto. Na afhouding van 30% roerende voorheffing ontvangt u per aandeel 7 euro netto op uw rekening. Bij de belastingaangifte van volgend jaar (aanslagjaar 2025 voor uw inkomsten uit 2024) kunt u onder bepaalde voorwaarden de afgehouden roerende voorheffing terugvorderen. Eind april 2025 bezorgen we u een fiscaal attest.

Het dividend wordt in juni gestort. Heeft u op 1 juli uw dividend nog niet ontvangen? Dan hebben we wellicht geen geldig rekeningnummer van u. Neem contact op met de klantendienst via info@ecopower.be of bel ons tussen 09.00 uur en 13.00 uur op 03 287 37 79.

Bij onze veelgestelde vragen vindt u het antwoord op heel wat praktische vragen over het dividend:


Geeft dit mooie dividend u zin om meer te investeren of Ecopower aan te raden aan vrienden, familie en kennissen? Als duurzame investering van slapend spaargeld in de tastbare, lokale, duurzame economie? Of als waardegedreven alternatief voor grote commerciële energieleveranciers? Mooi, vers kapitaal is van harte welkom voor de talrijke wind- en zonneprojecten in de pijplijn. Lees er hier meer over.