Apache is een onafhankelijke nieuwssite die het maatschappelijke debat op een serene maar serieuze manier wil voeden. Geen advertenties, geen publireportages, geen politieke inmenging. Het journalistieke project staat ten dienste van de lezers en leden en betrekt hen actief bij de werking. Niet toevallig is Apache een erkende coöperatie en, net zoals Ecopower, lid van Coopkracht, het netwerk voor coöperaties in Vlaanderen.

Ecopower en Apache delen de missie om burgers te informeren en actief betrekken bij het debat over de toekomst van onze wereld en onze maatschappij. Het klimaatvraagstuk en de energietransitie spelen hierin een prominente rol. Daarom organiseren Ecopower, Coopkracht en Apache samen deze actie waar iedereen bij wint.

Alles op een rijtje:

  • Ecopower-coöperanten betalen 60 euro in plaats van 80 euro voor een jaarabonnement op Apache.
  • De korting wordt toegekend als u Apache-lid wordt via deze link.
  • Ecopower-coöperanten krijgen zo toegang tot diepgaand onderzoek en kritische informatie.
  • Apache kan met het abonnementsgeld van de nieuwe leden zijn journalistieke werking uitbouwen en zijn onafhankelijkheid behouden.
  • Coopkracht krijgt voor elk nieuw Apache-lid 10 euro om het coöperatieve netwerk in Vlaanderen te versterken en de coöperatieve economie vooruit te stuwen.

De actie loopt gelijktijdig voor coöperanten van NewB, een baanbrekend coöperatief initiatief om een nieuwe, eerlijke bank op te richten. Ook NewB is lid van Coopkracht.

Interesse? Alle informatie via deze link.

Met vragen over deze actie kunt u terecht bij Ines Rothmann via ines.rothmann@coopkracht.org of bij Guy Spietaels via info@apache.be.