Het is herfst en zelfs bij mooi weer is dat het uitgelezen moment om zich voor te bereiden op een warme winter. Bestel uw pellets of houtbriketten op tijd en houd rekening met een levertermijn van drie tot vier weken.

En wie weet, wordt het ook een goedkope winter… Dit najaar organiseert Ecopower namelijk de Warmste Wedstrijd: wie houtpellets of briketten koopt, maakt kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen. Dat leest u goed, ook de leveringskosten en de btw.

Bestellen en deelnemen kan via de Ecopower webshop. Ook bij de verdelers van Ecopower-pellets en -briketten kunt u bij uw aankoop het wedstrijdformulier invullen. Elke week is er een winnaar online en een winnaar bij de handelaars.

U kunt bij uw deelname aan de Warmste Wedstrijd ook aanvinken dat u uw prijs weggeeft aan de Warmste Week van Studio Brussel. Heeft de winnaar zijn warm hart laten spreken? Dan schenkt Ecopower het aankoopbedrag aan Wijkcentrum De Kring in Eeklo dat zich inzet om ook de meest kwetsbaren een warme winter te bezorgen, letterlijk en figuurlijk.

Iedereen kan bestellen en winnen, ook niet-coöperanten. Vertel het verder in uw omgeving en misschien wint iemand van uw vrienden, familie of kennissen wel een warme en goedkope winter!