Wilt u graag deel uitmaken van onze bruisende energiecoöperatie? Bekijk dan snel onze jobaanbiedingen en solliciteer uiterlijk zondag 23 oktober.

Bedankt om de vacatures ook te verspreiden onder vrienden en familie, via sociale media of deel ze met geëngageerde mensen die volgens u in aanmerking komen. Zo draagt u als ambassadeur bij aan de ontwikkeling van uw coöperatie!

Momenteel zijn er drie vacatures voor het pelletteam. Twee in de fabriek in Ham, eentje met locatie Berchem/Ham.

Hieronder een beknopte omschrijving. De hele vacature en een woordje uitleg bij Ecopower als werkgever leest u op onze vacaturepagina.

Commercieel en logistiek medewerker (Berchem/Ham)

De pelletfabriek draait op volle toeren en we hebben nood aan ondersteuning bij het verwerken van alle bestellingen en leveringen. Geboren organisator, planner en commercieel ingesteld? Zin om onze pelletafdeling mee te ondersteunen? Dan is deze vacature zeker iets voor u.

Onderhoudstechnicus (pelletfabriek Ham)

Voor de pelletfabriek in Ham zijn we op zoek naar iemand die het uitgebreide machinepark in goede staat kan houden. Sterk in techniek en mechanica? Check dan zeker deze vacature.

Operatoren nacht (pelletfabriek Ham)

We zijn blijvend op zoek naar gemotiveerde operatoren voor onze pelletfabriek in Ham. Voor wie graag bezig is met houtproducten en in de nachtdienst aan de slag wilt gaan in een indrukwekkende productiefaciliteit is dit de geknipte vacature.