Meteen online betalen

Wie duurzame pellets of briketten koopt in de Ecopower-webshop, kan vanaf nu meteen online betalen. Snel, eenvoudig en veilig. Ecopower werkt hiervoor samen met Mollie, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het vereenvoudigen en beveiligen van online aankopen.

Voor Belgische klanten gaat dit met de kaartlezer en uw gewone bankkaart via Bancontact, voor klanten uit Nederland via iDEAL.

Betalen via bankoverschrijving

Betaalt u liever niet meteen online, omdat u bijvoorbeeld niet thuis bent of uw kaartlezer niet bij de hand hebt? Dan kunt u nog steeds kiezen voor een betaling per overschrijving. U krijgt dan na het bestellen twee e-mails: een met het overzicht van uw bestelling en een met de vraag om het bedrag over te maken op de rekening van Mollie. Vergeet de gestructureerde mededeling niet en zorg dat het geld binnen de 14 dagen op de rekening van Mollie staat, anders kunnen wij uw bestelling niet verwerken. Komt het geld na de termijn van 14 dagen op de rekening aan, dan wordt het automatisch teruggestort op uw rekening.

Eenvoudiger én efficiënter

Eigenlijk verandert er niet veel voor u. Het grootste verschil is dat de betalingsvoorwaarden voor alle klanten hetzelfde zijn en coöperanten dus niet langer na levering kunnen betalen. Dankzij dit vereenvoudigde systeem kan Ecopower de geplaatste bestellingen meteen inplannen om zo de leveringsrondes te optimaliseren en het aantal afgelegde kilometers te beperken. Ook worden de facturatie en de betalingen zo automatisch opgevolgd, een hele vooruitgang voor onze klantendienst!

Daarnaast zult u merken dat u de naam Mollie of Stg Mollie Payments terugvindt op uw bankafschriften. Twijfelt u of de Mollie-betaling wel over de Ecopower-webshop gaat? Dan kunt u alle details van de betaling opzoeken op hun website.

Nog vragen?

Neem even contact op met de klantendienst, wij helpen u graag verder.