Ecopower stapte in het voorjaar van 2021 over naar een systeem van kwartaalprijzen in plaats van vaste jaarprijzen voor de pellets en briketten. Ze zijn gebaseerd op de fluctuerende houtprijzen en andere marktevoluties. De verkoop van pellets is ook heel seizoensgebonden. Door lagere prijzen te hanteren in voorjaar en zomer drukken we de kosten voor stockage. Heeft u zelf opslagruimte? Dan kunt u voordeliger inkopen in het laagseizoen.

Kwartaalprijzen periode 1 oktober tot en met 31 december 2021, incl. btw. Voor palletgoed is er geen staffelkorting en wordt transport apart aangerekend. Voor pellets in bulk geldt er een staffelkorting en is het transport inbegrepen.

We kondigen de nieuwe prijzen steeds op voorhand aan via de nieuwsbrief groene warmte. Kwartaal vier staat voor de deur, wat het einde van de zomerprijzen inluidt. Iedereen kan bestellen via de Ecopower-webshop, coöperanten krijgen korting. Efficiënt en snel geleverd bij u thuis zodat u de hele winter door geniet van duurzaam geproduceerde pellets met een uitstekend rendement.

U koopt graag lokaal of per zak in plaats van per pallet? Ontdek de verdelers in uw buurt op www.ecopower.be/verkooppunten.