De windturbines van Lille draaien op volle toeren. Dat vieren we graag met een feestelijke familiedag op zondag 26 mei. Iedereen is van harte welkom voor een bezoek aan de windturbines met een coöperatieve rondleiding, een vleugje muziek, kinderanimatie en een lekker ijsje.

Bent u er graag bij? Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt. 


Wat kunt u verwachten?

Elk half uur vertrekt er aan de carpoolparking van Gierle een wandeling met gids. Onze projectmedewerkers geven uitleg op maat van kinderen én grote mensen.

De eerste wandeling vertrekt om 11.00 uur, de laatste om 14.30 uur. U kiest bij inschrijving het uur van vertrek.

De wandeling is ongeveer 2 kilometer. Alle kinderen die deze afstand kunnen wandelen zijn meer dan welkom, de route is ook toegankelijk voor kinderwagens.

Het eindpunt is bij de tweede windturbine. Daar trakteren we iedereen nog op een ijsje, kinderanimatie, muziek en een drankje. Voor helpende handen kunnen we rekenen op de Chiro van Gierle. U wandelt vervolgens zelf terug naar uw fiets of wagen.

Er nog een leuk programma aan breien? De Lilse Bergen zijn vlakbij.

Praktisch

Er is plaats voor fietsen voorzien bij de carpoolparking Gierle (dichtstbijzijnde fietsknooppunten zijn 69, 79 en 99). Ook de wagen kunt u daar parkeren.

Aandacht:

  • niet te verwarren met de carpoolparking van Lille! Het is wel degelijk die van Gierle bij de Vosselaarseweg, naast de E34 aan afrit 22 (Beerse).
  • op zondag rijden er helaas geen bussen naar de carpoolparking. ­

Schrijf hier in.