--> Steun team Waterkrachtpatsers

--> Steun team Zonnetjes in huis

--> Steun team Wind in de zeilen


Drie Ecopower-teams nemen het laatste weekend van juni deel aan Expeditie Natuurpunt. Een tweedaagse tocht te voet en per kano langs de mooiste stukjes van Limburg, ten voordele van natuurbehoud in Vlaanderen. Ecopower vaart en stapt ten voordelen van het kleine maar fijne natuurgebied ‘De Wolvenberg’, vlak naast ons kantoor in Antwerpen-Berchem. Heel wat collega's gaan er 's middag hun broodje opeten en even herbronnen. Een oase van groen en rust tussen de Singel, de Antwerpse Ring en de vele treinsporen. Dankzij uw gift kan Natuurpunt dit uitzonderlijk stukje natuur zo vlakbij de grootstad onderhouden en beschermen.

Alle medewerkers bij Ecopower zetten zich elke dag in voor milieu en klimaat door te zorgen voor meer lokale hernieuwbare energie in burgerhanden. Zonnepanelen, kleine waterkrachtcentrales en windturbines die eigendom zijn van alle Ecopower-coöperanten. De geproduceerde energie delen we met de leden tegen een eerlijk prijs. Onze missie is een sociaal rechtvaardige transitie naar een 100% hernieuwbaar en democratisch energiesysteem.

Ook buiten ons dagelijkse werk dragen we met de collega's graag een steentje bij aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst. Omdat we denken dat dat ook geldt voor veel van onze leden, rekenen we op uw steun voor onze Expeditie Natuurpunt. Elke gift groot of klein is welkom. Stel u voor... als elke coöperant 1 euro geeft halen we 70.000 euro op! Tip: alle giften van 40 euro en meer zijn fiscaal aftrekbaar. Via de belastingen krijgt u van een gift van 40 euro 18 euro terug en betaalt u dus slechts 22 euro zelf.

Steunt u mee natuurgebied De Wolvenberg en helpt u ons mee naar de finish?

--> Steun team Waterkrachtpatsers

--> Steun team Zonnetjes in huis

--> Steun team Wind in de zeilen