De algemene vergadering is ondertussen afgelopen. Het verslag leest u hier.


Op de jaarlijkse algemene vergadering van Ecopower zijn alle coöperanten van harte welkom. We verwachten iedereen op zaterdag 8 april om 9.30 uur in Gent. In dit artikel vindt u alle praktische info.

Praktisch:

 • Waar? KASK, Campus Bijloke, Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent
 • Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto
 • Inschrijven is niet nodig
 • De gedetailleerde jaarrekening kunt u een week vooraf krijgen op aanvraag
 • Registratie om 9.30 uur, start vergadering om 10.00 uur stipt, einde om 13.00 uur met een hapje en een drankje
 • Kom op tijd zodat we iedereen vlot kunnen registreren en om 10.00 uur stipt beginnen
 • We voorzien kinderopvang voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Graag op voorhand inschrijven (info@ecopower.be of 03 287 37 79)

Wat staat er op de agenda?

 1. Registratie stemgerechtigde coöperanten
 2. Goedkeuring van de agenda
 3. Werking 2016 en vooruitzicht 2017
 4. Financiën 2016 en raming 2017
 5. Verslag van de controlerende vennoten
 6. Verkiezing raad van bestuur en controlerende vennoten
 7. Goedkeuring jaarrekening 2016, bestemming resultaat 2016, kwijting van de raad van bestuur
 8. Input van de AV
 9. Varia

Een woordje uitleg over het stemmen:

Elke aandeelhouder heeft één stem op de AV, ongeacht het aantal aandelen. Voor aandelen op twee namen geldt slechts een stem. Wie niet aanwezig is, kan wel stemmen bij volmacht door een schriftelijke verklaring mee te geven: ‘Ik, (naam+adres), geef volmacht aan (naam) om mij te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van Ecopower cvba op zaterdag 8 april 2017.’ Elke aanwezige mag slechts één volmacht gebruiken.

Hoe geraakt u er?

Met de trein naar station Gent Sint-Pieters. U vindt de uren van de trein op www.belgianrail.be.

Van aan het station Gent Sint-Pieters is het 20 minuten wandelen. Neem op het plein voor het station de brede straat schuin links, altijd rechtdoor via Albertlaan en Groot-Brittanniëlaan, dan rechts langs het Bijlokehof tot aan de Louis Pasteurlaan 2 op uw rechterkant. Of u neemt rechts voor het station tram 4 richting UZ/Moscou en stapt uit aan de derde halte (Bijlokehof). Een attente coöperant liet ons nog het volgende weten: "Opgelet, kleine rechtzetting voor wie met tram 4 komt: opstapplaats is juist, maar door werken op de lijn van tram 4 moet u de tram kiezen met de aanduiding "MUIDE" (tram rijdt niet verder dan de Muide) afstappen aan Bijlokehof blijft. Zeker niet richting UZ nemen want dan landt u in een gans andere richting."

We raden u af om met de wagen te komen. Er is weinig parkeergelegenheid en bovendien zijn er werken aan de gang aan de Bijlokesite.

Toch met de auto? Parkeer op een Park & Ride: P&R Gentbrugge (25 minuten met bus 22 tot halte Verlorenkost) of P&R Flanders Expo (30 minuten met tram 1 tot halte Verlorenkost). Voor alle info over het nieuwe mobiliteitsplan: https://stad.gent/mobiliteitsplan.

De route van het station naar de locatie van de AV: