Ecopower wordt 30!
Viert u mee?

Sinds 18 oktober 1991 timmert onze burgercoöperatie aan de weg naar een duurzaam en eerlijk energiesysteem waarin mens en milieu centraal staan. Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Vier mee tussen 18 oktober tot het einde van het jaar met ons on- en offline feestmenu. Niks missen en meteen onze community versterken? Volg Ecopower op sociale media (twitter en Facebook).

cornerDubbel
cornerDubbel

Patagonia&Ecopower presenteren: We the Power!

We the Power, de inspirerende kortfilm van het duurzame outdoor-merk Patagonia, vertelt het verhaal van Ecopower en enkele andere Europese burgerinitiatieven die ons energiesysteem radicaal vernieuwen. Geloof ons, de energie spat van het scherm.

Wij maken er een avondje We the Ecopower van en trakteren u na de film op een luchtig inhoudelijk programma en een feestelijke receptie. De avond is gratis, inschrijven is wel nodig.

cornerDubbel

Fluohesjes in Ecopower-stijl

Voor onze verjaardag lopen we graag in de kijker. Letterlijk dan. We laten fluohesjes maken, in huisstijlkleuren en met logo, gemaakt van 100% gerecycleerde PET, en geven onze coöperanten er graag eentje cadeau.

Bestellen kon tot 18 oktober. De fluohesjes worden nu gemaakt en met de trein naar Antwerpen gebracht. Wij verzenden ze vervolgens met de post. De levering laat even op zich wachten, maar duurzaam duurt het langst. Tegen het eindejaar gaan we veilig de weg op en geven we samen extra zichtbaarheid aan onze burgercoöperatie.

Filmpje Ecopower

Ecopower is een burgercoöperatie voor hernieuwbare energie. Maar wat betekent dat nu juist? Hoe gaat dit in zijn werk? In oktober lanceren we een kort en krachtig filmpje om ons coöperatieve elektriciteitsmodel uit te leggen. Houd uw mailbox en sociale media in de gaten! Benieuwd naar onze bestaande video-content? Volg ons Youtube-kanaal.

Het verhaal van Ecopower

Onze verjaardag is een mooie gelegenheid om terug te blikken. Van een droom aan de keukentafel tot een coöperatie met 60.000 leden! Via een interactieve tijdlijn blikken we terug op de mijlpalen en onvergetelijke momenten. Lees, luister en kijk --> vanaf eind oktober op de website en sociale media (twitter en Facebook).

cornerDubbel
cornerDubbel