Welkom bij energiegroep Circulair Zuid


Ecopower telt momenteel meer dan 57.000 coöperanten die samen investeren, besparen en sensibiliseren. U bent er daar één van, bedankt!

In het kader van het project Circulair Zuid gaan we een stapje verder en richten we de allereerste energiegroep op. In eerste instantie brengen we in kaart hoeveel energiecoöperanten er op het Antwerpse Zuid wonen. Daarom is het belangrijk dat u het formulier onderaan deze pagina invult. De registratie is vrijblijvend, in welke mate zich u verder engageert bepaalt u uiteraard zelf.

Registreren voor de energiegroep Circulair Zuid

Via onderstaand formulier brengen we in kaart hoeveel coöperanten er precies op het Antwerpse Zuid wonen. De registratie is vrijblijvend, in welke mate zich u verder engageert bepaalt u uiteraard zelf. U krijgt ook een nieuwsbrief op maat van de energiegroep en de buurt, zo blijft u op de hoogte en krijgt u de uitnodigingen voor de Circulair Zuid-energiecafés. Uitschrijven kan op elk moment. Tijdens die energiecafés gaan we met de buren aan de slag om de energiegroep vorm te geven, samen thema's te bepalen en projecten uit te werken.

Krijgt u ook graag de algemene nieuwsbrief van het project Circulair Zuid? Dat kan via deze link.

Warmtenet Eeklo

Velden met een * zijn verplicht. 
Word coöperant »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be