Klimaatbetoging in Antwerpen: Tijd voor een nieuwe stroom!


Info

Kom mee betogen op 11 maart in Antwerpen en laat uw stem horen voor groene energie, voor een definitieve kernuitstap, voor een slim klimaatbeleid en voor meer energiedemocratie. Tijd voor een nieuwe stroom!

vertrekpunt Leopold de Waelplaats - eindpunt Groenplaats | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
11 maart 2017 14:00 - 17:00 uur

Op zaterdag 11 maart is er een klimaatbetoging in Antwerpen: ‘Tijd voor een nieuwe stroom’. Ecopower roept coöperanten en sympathisanten om mee op straat te komen en hun stem te laten horen tegen klimaatopwarming, voor groene energie, tegen kernenergie, voor meer energiedemocratie, ... Kortom, voor een nieuwe stroom!

Ga mee voor een nieuwe stroom, met energie voor de toekomst! Want nucleaire energie past niet in een mix met 100% hernieuwbare energie, is onveilig en veroorzaakt miljoenen jaren radioactief afval. Neem vrienden, familie, een witte overall, spandoeken, vlaggen en ander materiaal mee.

Afspraak om 14.00 uur op de Leopold de Waelplaats waar enkele toespraken zullen gehouden worden. Daarna gaat de optocht naar de Groenplaats, met aansluitend een infomarkt tot 17.00 uur.

Loopt u graag mee met Ecopower en REScoop? U herkent ons aan de vlaggen! Iedereen van harte welkom.

Meer info op www.elfmaartbeweging.be


Terug naar overzicht