KettingreACTIE: een mensenketting van 90 km voor de sluiting van Tihange en Doel


Info

We maken een mensenketting van 90 km tussen Tihange, Luik, Maastricht en Aken. Nederland, Duitsland en België slaan de handen in elkaar tegen kernenergie. Bent u 1 van de 60.000 aanwezigen?

Afhankelijk van uw woonplaats
25 juni 2017

Op zondag 25 juni 2017 wordt er een mensenketting georganiseerd om de onmiddellijke sluiting van de kerncentrales Tihange 2 en Doel 3 te eisen. Mensen uit drie landen met verschillende talen, protesteren samen, hand-in-hand, voor ons gemeenschappelijk doel.

Door een menselijke ketting te vormen geven we met tienduizenden mensen tegelijk een niet te negeren signaal af tegen het nucleaire gevaar waar miljoenen mensen in Europa mee moeten leven.

ELKE METER TELT! – We hebben JOU nodig! Alleen samen kunnen we de kettingreACTIE van 60.000 mensen een succes laten worden.

Er zijn verschillende groepen die een kilometer voor hun rekening nemen, u kunt zich bij een van hen aansluiten. Bijvoorbeeld de groep van de 11 maart-beweging of van Hart boven Hard. U kunt ook zelf een groep opstarten. Meedoen als groep, organisatie of individu? Alle informatie op deze website.

Meer info vindt u in deze infofiche, op de website of in het Facebook-evenement.

Terug naar overzicht