Infomoment: windproject Vorselaar-Lille


Info

Ecopower plant de realisatie van een nieuw windproject in de gemeenten Vorselaar en Lille. Iedereen is van harte welkom op het informatiemoment.

Parochiecentrum Sint-Pieter, Kerkplein 3, 2275 Lille | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
20 juni 2019 (16.30 - 19.30 uur doorlopend)

Ecopower plant de realisatie van twee nieuwe windturbines in Vorselaar-Lille. Het gaat om een project samen met ENGIE en Storm van in totaal zeven turbines. Het vergunningsdossier wordt samen ingediend. De Ecopower-turbines worden voor 100% gefinancierd met burgerkapitaal via het REScoop-model dat mede-eigenaarschap én mede-zeggenschap garandeert. Zo brengen we onze energievoorzieningen in handen van de burger en vergroten we het draagvlak voor hernieuwbare energie.

Meer over het project in Vorselaar-Lille leest u op de projectpagina.

Ecopower, Storm en ENGIE organiseren samen een informatiemoment waar alle omwonenden, geïnteresseerden en natuurlijk onze coöperanten van harte welkom zijn. Het project wordt in detail toegelicht aan de hand van informatiepanelen, u bent welkom wanneer het u past tussen 16.30 tot 19.30 uur. Er zijn ook vertegenwoordigers van de drie ontwikkelaars aanwezig om u persoonlijk te woord te staan en uw vragen te beantwoorden.

Voor de routebeschrijving naar het parochiecentrum, klik hier. In Lille staat de weg ook aangegeven met wegwijzers van Storm.

We hopen u te mogen verwelkomen en we trakteren u graag op een drankje. Tot dan!

Terug naar overzicht