Infomoment windproject Ranst (Oelegem)


Info

Ecopower plant een coöperatief windproject van drie turbines in de gemeente Ranst-Oelegem. Iedereen is van harte welkom op het informatiemoment.

Water-link, Oud strijderstraat, 2520 Ranst-Oelegem | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
24 juni 2019 (18.00 - 21.00 uur)

Waterleverancier water-link heeft in Oelegem (deelgemeente van Ranst) een site voor de productie van drinkwater. Het terrein ligt tussen het Albertkanaal en Schildehof. In opdracht van water-link plant Ecopower de realisatie van drie windturbines. Het is een coöperatief project dat 100% gefinancierd wordt met burgerkapitaal via het REScoop-model met mede-eigenaarschap en mede-zeggenschap.

Als burgercoöperatie wilt Ecopower zo veel mogelijk buurtbewoners infomeren over en betrekken bij het project. iedereen is daarom van harte welkom op het informatiemoment op maandag 24 juni, doorlopend van 18.00 tot 21.00 uur. Het project wordt toegelicht aan de hand van informatiepanelen. Medewerkers van Ecopower zijn aanwezig voor verdere uitleg en om al uw vragen te beantwoorden.

LOCATIE: Het juiste adres is Kanaaldijk Noord, maar dat vindt de GPS niet. Vandaar de vermelding 'Oudstrijdersstraat' bij het adres van water-link. Hierbij een routebeschrijving in pdf. En hier ziet u de locatie in Google Maps.


Bent u al coöperant? Kom alles te weten over het nieuwe windproject in uw buurt!

Nog geen coöperant? We vertellen u graag hoe u lid kunt worden, mee investeren en zo mede-eigenaar worden van de turbines en alle andere productie-installaties van Ecopower.

Meer weten over het project? Lees hier de projectfiche en kom naar de infomarkt.

Terug naar overzicht