Infoavond windproject Schelle


Info

Ecopower plant een coöperatief windproject in Schelle: de bouw van twee turbines aan de Tuinlei. Tijdens de infoavond willen we alle buurtbewoners informeren en betrekken.

Fabiolalaan 55, 2627 Schelle | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
19 juni 2018 (19.30 uur)

Wat? Infoavond over het Ecopower-windproject in Schelle
Waar? Gemeentehuis van Schelle, Fabiolalaan 55
Wanneer? Dinsdag 19 juni om 19.30 uur

Hernieuwbare energie is de energie van de toekomst. We moeten nu omschakelen om onze energievoorziening te verzekeren en de klimaatverandering onder controle te houden. Om de Vlaamse doelstellingen te halen, stellen de gemeenten klimaatactieplannen op. Het coöperatieve windproject in Schelle past in dat kader.

De turbines zullen groene stroom leveren voor 2800 gezinnen en jaarlijks 4500 ton CO2-uitstoot vermijden. Bij energiecoöperatie Ecopower nemen burgers hun energievoorzieningen in eigen handen. Door de aankoop van een coöperatief aandeel kunt u mede-eigenaar worden van de windturbines. Ook kunt u klant worden en zo uw eigen groene stroom verbruiken. Uiteraard mogen ook de bestaande Ecopower-coöperanten in Schelle en omgeving de turbines mee financieren via de aankoop van aandelen (maximaal 20 per persoon).

Kunt u er niet bijzijn op 19 juni maar krijgt u graag een verslag van de avond? Dat kunt u aanvragen bij Ecopower door te mailen naar info(at)ecopower.be of te bellen naar 03 287 37 79.

Meer informatie over het project vindt u hier.

Terug naar overzicht