Energietransitie in Aarschot en het Hageland: een blijvend heet hangijzer


Info

Inspiro vzw heet u van harte welkom op de info-avond over de energietransitie in het Hageland. Dirk Vansintjan stelt én beantwoordt vragen over de stand van zaken, mogelijke toekomstscenario's en de rol van de burger. Wie op voorhand inschrijft krijgt korting!

Capucienenklooster, Ten Drossaerde, 3200 Aarschot | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
20 februari 2018 (19.30 uur)

De energietransitie in Europa, Vlaanderen en het Hageland... Waar staan we? Waar moeten we naartoe tegen 2030 - 2050? Welke scenario’s zijn mogelijk? Wat gaat dat allemaal kosten? Wat kunnen wij zelf als burger doen (behalve betalen)?

Dirk Vansintjan vertelt er alles over tijdens de info-avond van Insp!ro vzw op dinsdag 20 februari in het Capucienenklooster (stadspark in het centrum) in Aarschot. Dirk is als mede-oprichter en bestuurslid van de grootste Vlaamse coöperatie Ecopower en als voorzitter van koepelorganisatie REScoop.eu een goed observator van de energiewereld bij ons en internationaal.

PROGRAMMA

19.30 uur: Onthaal
20.00 uur: Verwelkoming door Geert Schellens, schepen stad Aarschot
20.05 uur: Dirk Vansintjan, Ecopower cvba
20.55 uur: Vragen en discussie
21.00 uur: Netwerkcafé – Insp!ro vzw

INSCHRIJVEN

Graag inschrijven voor 12 februari via deze link. Wie op voorhand inschrijft betaalt €4 (inclusief drankje). Wie niet is ingeschreven, is ook van harte welkom en betaalt €5.

Terug naar overzicht