Energiecafé Harelbeke


Info

Ook dit najaar organiseert Ecopower Energiecafés op verschillende locaties in Vlaanderen. Iedereen welkom!

De Bron, Marktstraat 88, 8530 Harelbeke | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
19 oktober 2017 (19.00 - 22.00 uur)

Ook dit najaar komt Ecopower naar u toe en organiseren we acht Energiecafés verspreid over Vlaanderen. Iedereen is welkom, ook uw vrienden, buren en kennissen die (nog) geen coöperant zijn. De energiecafés starten telkens om 19.00 uur en eindigen rond 22 uur. Het programma wordt geserveerd met een drankje.

Er zijn twee terugkerende inhoudelijke thema’s die we tijdens alle Energiecafés eerst toelichten, waarna we graag uw mening horen en uw vragen bespreken.

  1. Is het zinvol om af te schakelen van het net? Off grid gaan, heet dat. Het debat brengt ons bij de evoluties in de energiemarkt, batterijen, elektrische auto’s – maar ook bij slimme energiegebruikers!
  2. Een Europees coöperatief investeringsfonds, waarbij Europese (energie)coöperaties kunnen lenen voor hun projecten, in afwachting dat ze door coöperanten financieel worden ingevuld. Wat kan het engagement van Ecopower hierin zijn?

In Harelbeke stellen we als derde thema het nieuwe windproject in Ranst voor, niet echt in in de buurt maar wel bijzonder relevant voor de toekomst van Ecopower.

U wordt verwacht met uw feedback, uw vragen, uw vrienden, familie en buren. Tot dan!

Terug naar overzicht