Energiecafé Circulair Zuid


Info

In het project Circulair Zuid gaat Ecopower aan de slag met de allereerste Energiegroep. We geven de aftrap tijdens het Buurtenergiecafé voor de bewoners van Nieuw Zuid en omgeving.

Domitys, Léon Stynenstraat 40, 2000 Antwerpen | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
23 april 2019 (19.30 - 22.00 uur)

Het project Circulair Zuid creëert een fijne, groene en duurzame wijk op het Antwerpse Zuid waar bewoners mee kunnen investeren in hernieuwbare energie en dankzij slimme technologie de kans krijgen om water en energie te besparen, minder afval te produceren en materialen te hergebruiken.

Ecopower start in het kader van dit project met de allereerste Energiegroep. Samen met bestaande én nieuwe coöperanten in Nieuw Zuid en ruime omgeving gaan we aan de slag met energie-opwekking, besparing en nog veel meer.

Kom op dinsdag 23 april om 19.30 naar Domitys voor een gezellig avond waarop we het nuttige aan het aangename koppelen: buren leren elkaar kennen en steken de koppen bij elkaar over energie en duurzaamheid. Welke thema's zetten we op de agenda voor een leuke, gezonde en duurzame wijk? Wat gaan we precies doen? Dat bepaalt u zelf!

Tijdens deze eerste editie van het Energiecafé Circulair Zuid leggen we ook uit wat burgercoöperatie Ecopower precies doet en hoe u mee kunt investeren in collectieve zonnepanelen in de wijk. Alle buurtbewoners zijn welkom: coöperanten én niet-coöperanten.

Praktisch

Wat: het allereerste Buurtenergiecafé Circulair Zuid

Wie: voor coöperanten én niet-coöperanten uit de buurt. Meer info voor coöperanten leest u hier. Meer info voor niet-coöperanten vindt u op deze pagina.

Waar: Domitys, Léon Stynenstraat 40, 2000 Antwerpen

Wanneer: dinsdag 23 april vanaf 19.30 uur.

Het programma

19.30 uur       - Van harte welkom om alvast kennis te maken!

20.00 – 21.00 - Korte presentatie burgercoöperatie Ecopower en het project Circulair Zuid, gevolgd door vragen. En antwoorden natuurlijk.

21.00 – 22.00 - Napraten en informele uitwisseling. De beste ideeën ontstaan immers tussen pot en pint.

Terug naar overzicht