Bezoek de pellet- en brikettenfabriek in Ham (15/12) - VOLZET


Info

Schrijf u hier in voor een gratis bezoek aan onze pellet- en brikettenfabriek in Ham. - VOLZET

De Snep 3322, 3945 Ham | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
15 december 2018 (10.00 - 12.30 uur)

Alle fabrieksbezoeken dit najaar zijn volzet. Hou onze kalenderFacebookpagina en Twitterfeed in de gaten voor nieuwe data. bent u graag als eerste op de hoogte? Schrijf dan in voor de digitale nieuwsbrief groene warmte.


Wat is dat, groene warmte? Benieuwd hoe de pellets en briketten van Ecopower gemaakt worden? En waarom we ze terecht een duurzame energiebron mogen noemen? We vertellen het u graag in woord en beeld tijdens een gratis rondleiding in onze fabriek.

Op zaterdag 15 december verwelkomen we weer 35 mensen in onze pellet- en brikettenfabriek in Ham. Het bezoek begint om 10.00 uur en eindigt rond 12.30 uur. Snel inschrijven is de boodschap!

Na uw inschrijving krijgt u een e-mail met verdere informatie en praktische afspraken. In het veld opmerking mag u uw gsm-nummer noteren, zo kunnen we u snel contacteren als er last-minute wijzigingen zouden zijn.

Wilt u foto's maken in de fabriek of filmen? Graag mee vermelden in het opmerkingenveld, zo kunnen we op voorhand goede afspraken maken over de veiligheid in de fabriek en het gebruik van het beeldmateriaal.

Terug naar overzicht