Bezoek de pellet- en brikettenfabriek in Ham (10/02) - VOLZET


Info

Schrijf u hier in voor een gratis bezoek aan onze pellet- en brikettenfabriek in Ham. (VOLZET)

De Snep 3322, 3945 Ham | Bereken hier uw route met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.
10 februari 2018 (10.00 - 12.30 uur)

De geplande bezoeken op zaterdag 10 februari, zaterdag 17 maart en zaterdag 7 april zijn volzet. Houd voor nieuwe fabrieksbezoeken onze kalender, Facebookpagina en twitter in de gaten of schrijf in voor onze nieuwsbrief groene warmte, dan ben u als eerste op de hoogte.


Benieuwd hoe de pellets en briketten van Ecopower gemaakt worden? En waarom we ze terecht een duurzame energiebron mogen noemen? Dan bent u van harte welkom in de fabriek voor een gratis rondleiding.

Op zaterdag 10 februari verwelkomen we weer 35 mensen in onze pellet- en brikettenfabriek in Ham. Het bezoek begint om 10.00 uur en eindigt rond 12.30 uur. Snel inschrijven is de boodschap!

Na uw inschrijving krijgt u een e-mail met verdere informatie en praktische afspraken. In het veld opmerking mag u uw gsm-nummer noteren, zo kunnen we u snel contacteren als er last-minute wijzigingen zouden zijn.

Wilt u foto's maken in de fabriek of filmen? Graag mee vermelden in het opmerkingenveld, zo kunnen we op voorhand goede afspraken maken over de veiligheid in de fabriek en het gebruik van het beeldmateriaal.

Terug naar overzicht