Groene warmte van Ecopower


Ecopower investeert samen met zijn coöperanten in hernieuwbare energie. Dat is ons DNA. We produceren en leveren niet enkel hernieuwbare elektriciteit, we maken ook groene warmte voor thuis in de vorm van houtpellets en houtbriketten. Recht uit onze eigen fabriek bij u thuis geleverd.

Blijft u graag op de hoogte van speciale aanbiedingen, het laatste nieuws uit onze fabriek en de ontwikkelingen op de pellet- en brikettenmarkt? Schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief groene warmte.

Houtpellets

Uw huis verwarmen? Pellets zijn een slimme keuze. Door de optimale verbranding in een pelletkachel of -ketel garanderen ze een hoog rendement en een lage uitstoot. Duurzame naaldhoutpellets van Ecopower vormen daarom hét alternatief voor stookolie of brandhout.

Houtbriketten

U hebt een houtkachel of open haard? U gebruikt nog brandhout om uw woning te verwarmen? Houtbriketten van Ecopower zijn een comfortabel alternatief of een slimme aanvulling. Beter voor u, en voor het milieu.

Onze coöperatieve fabriek

Alle Ecopower-coöperanten zijn mede-eigenaar van onze windturbines en andere productie-installaties. Zo was het voor Ecopower ook logisch om een eigen pellet- en brikettenfabriek te bouwen. Zo hebben we de volledige controle over het productieproces, van de keuze van de grondstof tot de verpakking. Zorgvuldige materiaalkeuze en een korte en transparante keten garanderen een minimale uitstoot van CO2 en fijn stof.

Zin om onze fabriek te bezoeken? Dat kan! In de Ecopower-kalender vindt u de geplande bezoeken en kunt u zich inschrijven.

Een virtueel bezoek aan de fabriek? Bekijk het filmpje!

Bestel nu »
Bel ons: 03 287 37 79
Mail ons: info@ecopower.be