Eeklo: de blijde intrede van de wieken - NA INSCHRIJVING!

Terug naar overzicht
cornerDubbel

Na een stevige tegenslag is het Ecopower gelukt om in het windproject in Eeklo aan de Huysmanhoeve schot in de zaak te krijgen! Lees hier het hele verhaal.

Om deze doorbraak te vieren, plannen we nog een moment in januari om de onderdelen van de windturbine te bekijken tijdens een feestelijk bezoek aan de site. Maar in de nacht van 12 op 13 december nodigen we u alvast uit voor een spectaculaire gebeurtenis: de wieken komen aan in Eeklo en worden, dwars door het centrum, getransporteerd naar de site aan de Huysmanhoeve. Bent u er graag bij?

De voorlopige afspraak: donderdag 12 december 2019 om 23.00 uur in de bibliotheek van Eeklo.

OPGELET: de wieken zijn nog niet vertrokken in Polen. We houden contact met de transporteur en sturen u donderdag 12 december overdag nog een e-mail met het definitieve tijdstip en de locatie van afspraak. Daarom is het belangrijk dat u onderaan deze pagina inschrijft en uw contactgegevens achterlaat. Ook moeten we kunnen inschatten hoeveel mensen er ongeveer komen zodat we activiteit veilig kunnen laten verlopen.

Heeft u een fluohesje thuis? Neem het mee en trek het aan.

Wanneer

12 december 2019
(23.00 uur)

Locatie

Centrum Eeklo, afspraak in de Bibliotheek, Molenstraat 36
Bekijk op kaart

Inschrijven

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen. Kijk zeker uw e-mail na voor de activiteit op donderdag 12 december, we sturen u nog een e-mail met het definitieve tijdstip en de plek van afspraak.

Deel dit event